Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Om Techliv

Stort velkommen til Techliv — et uafhængigt dansk techmedie, sat i verden af de to tidligere DR-folk Nicolai Franck og Anders Høeg Nissen.

Vores ambition er at give en ekstra dimension til den danske mediedækning af teknologi, som henvender sig til folk, der ønsker en levende og vedkommende dækning af stofområdet.

Vi har valgt navnet Techliv, fordi vi netop fokuserer på, hvordan teknologien påvirker vores liv på godt og ondt. Det gælder både dit personlige liv, men også vores kultur og samfund — altså vores fællesskab.

Det får du med Techliv:

Techliv giver dig et (næsten) dagligt, stramt kurateret overblik over de vigtigste technyheder - krydret med baggrund, analyse og tips til bedre at kunne navigere i den digitale verden. Vi leverer med en stærk personlig stemme og gør vores ypperste for, at det bliver en relevant og underholdende oplevelse at læse med.

Du får også en vores Techliv-podcast (beta), der foreløbigt udkommer hver 14. dag.

Du kan melde dig til lige her.

Sådan ser vi verden:

Hos Techliv er vi hverken tech-paranoide eller tech-jubelidioter. Vi er begejstrede for de mange muligheder ny teknologi bringer med sig, og vi er på vagt over for de mange måder teknologien kan misbruges og bliver misbrugt.

Uanset hvordan man vender og drejet det, så er teknologien både en hjælper og en modstander, den skaber sammenhæng og skiller os ad, og den løser problemer samtidig med den skaber nogle nye.

Det er det spektrum Techliv arbejder indenfor: Perspektiverende, analyserende, oplysende, guidende —  leveret med personlighed.

Tak for at du læser med!

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.