Techliv Podcast

Techliv Podcast

I Techliv podcast taler vi om de vigtigste nyheder fra teknologiens verden, suppleret med tips, temaer, og andre lytteværdige tech-finurligheder.

Vi kommer omkring alt lige fra kunstig intelligens, privatliv og techgiganter til det helt jordnære som, hvilke gadgets, apps og services der gør det digitale liv lidt sjovere.


Podcasten er et supplement til vores (næsten) daglige nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her 👇

Abonnér på Techlivs nyhedsbrev


Tilmeld gratisudgaven af Techliv podcast i din foretrukne podcast-app:


Vi producerer to udgaver af podcasten: En kort version på cirka 2o minutter, som alle gratis kan lytte til. Og en premium-version, i nærheden af 50 minutter, som er forbeholdt betalende medlemmer af Techlivs nyhedsbrev.

Podcasten udkommer foreløbigt hver 14. dag.


Lyt til premiumudgaven af Techlivs podcast via din foretrukne podcast-app:

Hvis du betaler for Techliv, får du tilsendt et helt unikt link, som du kan indsætte i din foretrukne podcast-app. Herefter modtager du automatisk nye episoder... så længe du betaler.

Dit særlige link bliver sendt til dig i en email, der har "Captivate" som afsender og med emnefeltet "You have been invited to listen to Techliv".

Vi beklager, at teksten står på engelsk, og at vi ikke selv kan stå som afsender. Det er desværre ikke noget, vi pt. kan ændre.

Vi har desuden designet et nyt ikon til premium-podcasten, så det gerne skulle være nemmere at kende forskel på de to podcast-feeds, hvis man også abonnerer på gratis-udgaven.

PS: Det er ikke alle podcast-apps, der understøtter denne form for privat podcast, som vi benytter til premium-udgaven. Af de mest udbredte apps er det dog kun Spotify, der ikke kan bruges.  Det virker bl.a. fint i Apple Podcast, Pocket Casts, Google Podcast og Overcast.

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.