Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 24: Techgiganter i bakgear

Så er vi klar med 50 minutters frisk podcast.

Episode 24: Techgiganter i bakgear

Så er vi klar med en frisk podcast.

Techgiganterne er i øjeblikket i gang med langsomt — men sikkert — at rulle flere af deres kontroversielle og problematiske features tilbage. Med andre ord er de gået i bakgear.

Vi kigger på de konkrete tiltag og giver vores vurdering af, om tilbagerulningerne kommer til at gøre en forskel, og i hvor høj grad ændringerne skyldes, at firmaerne forsøger at komme lovgivning i forkøbet.

I de korte nyheder skal vi blandt andet kigge på en opdatering af bitcoin, en Full Self Driving Tesla-ulykke, Ransomware-anholdelser og ikke mindst et nyt band bestående af fire NFT-aber, der skal vækkes til live i metaverset.

I bonusposen skal Nic fortælle om, hvordan han løste sidste episodes udfordring fra Anders, hvor han skulle oprette shortcuts (genveje) på sin Mac.

Vi får også tid til en plus/minus, hvor vi begge giver karakter til en af tidenes mest hypede teknologier.

Til slut er der et tip til, hvordan du let tjekker, om de gadgets, apps og services, du bruger, har et fornuftigt forhold til privatlivet, eller om de modsat er super creepy.

VIDEO: Joanna Sterns 24 timer i metaverset

Mozillas privacy not included-guide: Tjek hvor på privatlivsskalaen de gadgets og apps, du bruger, eller overvejer at købe, befinder sig.

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.