Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 7: Kreaturer, enhjørninger og skærmbilleder af CPR-numre

Denne gang handler vores tema om den såkaldte creator-økonomi og de mange nye værktøjer, som får flere og flere indholdsproducenter til at gå solo.

Episode 7: Kreaturer, enhjørninger og skærmbilleder af CPR-numre

Syvende episode af Techliv podcast er klar i din podcast-afspiller lige nu.

Denne gang taler vi blandt andet om, hvorfor man aldrig bør tage et skærmbillede af sit Coronapas, og om hvordan Volkswagens “Voltswagen”-aprilsnar både endte som en succes og et regulært selvmål.

Vi prøver også at afkode en invitation til en af årets store tech-events.

Og så diskuterer vi, om det er OK, at Microsoft udvikler en ‘Soldier Centered Platform’ til det amerikanske militær, som skal gøre Microsofts HoloLens-brille til et værktøj, soldater bruger i både træning og kamp.


I bonusposen bliver Nicolai sat på en alvorlig startup-enhjørning-prøve.

Og i ugens tip fortæller vi om, hvordan du let tjekker, om din email eller dit telefonnummer er blevet lækket på nettet — enten i det seneste Facebook-læk, eller i et af de seneste års utallige andre sikkerhedsbrud.


Vores tema handler om den såkaldte creator-økonomi og de mange nye værktøjer, som får flere og flere til at gå solo og starte nyhedsbreve, podcast, live-snakke-klubber, kursusvirksomhed, eller på anden vis skifter den “gamle” annoncemodel ud med abonnementer og donationer.

Vi kigger på flere af værktøjerne og diskuterer, om det vil ændre, hvem der leverer vores nyheder og er med til at forme vores verdensbillede.


Husk at se efter premium-symbolet i din podcastafspiller for at lytte til den lange udgave af podcasten, der er eksklusiv for betalende medlemmer.

God lyttelyst og god weekend,

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.