Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 21: Dobbelt uppercut til Fjæset

Så er vi klar med en times podcast-vitaminer. Denne gang bl.a. om iPad Minis geleskærm, Amazons personlige rullerobot, TikTok der passerer et skarpt hjørne og tvungne kinesiske strømafbrydelser.

Episode 21: Dobbelt uppercut til Fjæset

Så blev det fredag, og vi er klar med en frisk podcast til at sende dig på weekend med.

I denne episodes korte nyheder kigger vi blandt andet på iPad Minis geleskærm, Amazons personlige rullerobot, TikTok der passerer et skarpt hjørne og tvungne kinesiske strømafbrydelser.

Anders har også været udsat for en tvungen afbrydelse. Han fortæller sin lidelseshistorie om, hvordan en kikset telefon- og uropdatering er skyld i, at hans 1.400 dage lange, ubrudte motions-stime teknisk set er blevet sat over styr.

Hvis du vil have 30 minutters ekstra Techliv podcast, så er du nødt til at blive betalende medlem. Du klan stadig prøve helt gratis og uden binding i 30 dage👇

I bonusposen dukker Steve Jobs sørme op. Og ugens tip er til en app, der gør det let at dele skærmbilleder og skærmoptagelser.

Vores fokus er denne gang på Facebooks seneste rædselsuger.

Vi gennemgår whistleblowersagen, hvor mere end tusinde interne dokumenter er blevet lækket til medier og myndigheder, og sagens hovedperson, Frances Haugen, har vidnet i Senatet.

Vi skal selvfølgelig også kigge på det gigantiske nedbrud, der i seks timer fjernede Facebook og alle firmaets platforme fra internettet.

God lyttelyst og god weekend,

Anders og Nicolai


Lyt til gratisudgaven af Techliv podcast i din foretrukne podcastafspiller:


Apple Podcast , RSS , Overcast

Pocket Casts, Spotify, TuneIn

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.