Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Techliv podcast episode 20: Dimsebonanza

Efteråret er altid sæson for lancering af nye gadgets. Vi forsøger at finde hoved og hale i de mange nye computere fra Apple, Microsoft, Facebook og Amazon, og giver vores bud på, hvilke der er mest interessante.

Techliv podcast episode 20: Dimsebonanza

Så er der en frisk episode af Techlivs podcast klar i din podcast-afspiller. Denne gang skal det i særdeleshed handle om nye gadgets.

Siden seneste episode af podcasten har Facebook præsenteret kamerabriller, Apple nye iPhones og iPads, Amazon nye Kindles og Microsoft nye Surface-computere.

Vi forsøger at finde hoved og hale i de mange nye dimser og giver vores bud på, hvilke der er interessante, og hvilke man uden tøven kan springe over.

Inden vi når dertil, følger vi op på et par historier, vi har fulgt tæt. Der er blandt andet faldet dom i Epic vs Apple retssagen, og så er undersøgelsen af Teslas Autopilot software vokset en hel del i størrelse.

Som altid er noget af indholdet forbeholdt betalende Techliv-medlemmer.

Denne gang får abonnenter på Techlivs nyhedsbrev eksklusivt snakken om Apple-eventen og ligeledes vores fokus på den mildest talt kaotiske lancering af iOS 15, som er udkommet i en stærkt amputeret udgave.

Medlemmerne får også en bonuspose, hvor Anders blandt andet skal fortælle om han klarede sidste uges elcykel-udfordring. Og så slutter vi med to tips til et par af de mere usynlige nyheder i iOS 15.

God lyttelyst og god weekend,

Anders og Nicolai


Lyt til gratisudgaven af Techliv podcast i din foretrukne podcastafspiller:


Apple Podcast , RSS , Overcast

Pocket Casts, Spotify, TuneIn

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.