Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Techlivs nytårspodcast: Året der gik i Techland

Lyt med, når vi gennemgår årets vigtigste begivenheder i denne nytårsspecial podcast.

Techlivs nytårspodcast: Året der gik i Techland

Vores første leveår som Techliv går på hæld, og vi vil gerne endnu en gang sige mange tak for, at du har tilmeldt dig Techliv 🙌

Som en ekstra bonus har vi valgt at slutte året med en podcast, hvor vi samler op på alle de største historier fra techverdenen i dette herrens år 2020. Du finder linket til podcasten længere nede.

Til næste år vil vi i tillæg til vores mange ugentlige nyhedsbreve kaste os ud i en månedlig podcast, som kun vil være tilgængelig for betalende medlemmer.

Vi håber, at en podcast oven i nyhedsbrevene er den lille ekstra ting, der kan få dig til at blive betalende medlem.

Vores skarpe intropris på 229 kroner for et helt års abonnement gælder året ud. Ellers kan du jo starte med at prøve vores månedsabonnement til 39 kroner — den første måned er endda gratis.

Abonnér på Techliv

Vi forstår godt, at det kan være svært at finde penge til alt det gode indhold. Men virkeligheden er, at vi bliver nødt til at få flere betalende medlemmer ombord, hvis vi skal overleve næste år — det håber vi meget, du vil hjælpe til med.

Hvis du bliver betalende medlem, vil du ud over podcasten også modtage alle vores nyhedsbreve, samt få adgang til det fulde arkiv.

Nu tilbage til den lovede “Året der gik i techland” podcast:

Vi har "lånt" vores gamle SuperDigital-podcastfeed, så abonnerer du allerede på SuperDigital i din podcast-afspiller, dukker nytårsepisoden op af sig selv.

Ellers så tryk dig ind på podcastsiden, hvor du enten kan lytte direkte i din browser, eller vælge genvejen til din foretrukne podcast-app, som episoden så vil åbne i.

Vi holder en lille ferie mellem jul og nytår, men vender stærkt tilbage på den anden side af nytår.

God lyttelyst, glædelig jul og rigtig godt nytår 🎇

Anders & Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.