Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Techlivs første podcast er klar

Det er en lidt speciel dag for os. Vi har nemlig lavet den første episode af Techliv podcast, som du kan lytte til lige nu.

Techlivs første podcast er klar

God fredag,

Det er en lidt speciel dag for os. Vi har nemlig lavet den første episode af Techliv podcast, som du kan lytte til lige nu.

Den handler i særdeleshed om techverdenens nedlukning af Trump, men vi skal også tale dimser og besked-apps — og så trækker vi et lod op af en særlig bonuspose, som gemmer på en lille overraskelse til Anders.

Der er dog et lille men. Podcasten er nemlig forbeholdt betalende medlemmer, hvis du vil lytte til den i sin fulde længde.

Vi håber, at det er den ekstra bonus, du savner for at trykke på betalingsknappen — og du kan stadigvæk prøve 30 dage gratis.

Abonnér på Techliv

I første omgang er podcasten i beta. Det skal forstås som, at det er et bonus-produkt til nyhedsbrevet, men endnu ikke noget vi kan garantere vil blive en fast bestanddel af abonnementet.

Vi kan dog love, at vi frem til sommerferien vil optage en ny episode hver anden uge (med forbehold for ferier), hvor vi så vil gøre status.

En nedskaleret udgave af podcasten kan findes i din foretrukne podcast-app, men vi håber virkelig meget, at du har lyst til at lytte til den ægte vare — og støtte os, så vi kan blive ved med at lave Techliv på skrift og som lyd.

Skriv endelig til os, ved at svare på denne mail, hvis du har spørgsmål.

God lyttelyst — og god weekend,
Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.