Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 3: Elons hypeMUSKine

Verdens største influencer, Elon Musk, slår til igen. På 10 dage har han både sendt bitcoinkursen og brugerantallet på det sociale medie Clubhouse voldsomt i vejret.

Episode 3: Elons hypeMUSKine

Vi er nået til tredje episode i Techliv podcast, hvor vi har samlet de vigtigste begivenheder fra de seneste 14 dage.

Denne gang handler det store tema om, hvordan Elon Musks tweets får markedsværdien på både firmaer og bitcoin til at skyde i vejret — og i det hele taget om hvorfor bitcoin når nye højder netop nu.

Vi skal også diskutere tiden mest hypede sociale medie Clubhouse, og vi giver hver vores karakter til den nye lyd-kommunikations-app, som vi begge har prøvet.

I de korte nyheder skal der siges bye, bye til Jeff Bezos som direktør for Amazon, og vi taler om, hvorvidt det får nogen betydning for det firma, Bezos har stået i spidsen for, siden han startede det i 1994.

Vi kigger også på den spritnye officielle danske techstrategi, som vil “sikre at teknologien bruges til at understøtte demokratiet, ikke underminere det”.

Desuden skal vi snakke om politiets brug af algoritmer, og om hvorvidt betaling med håndfladen er bekvemt eller problematisk.

Vi håber, du har lyst til at lytte med.

Har du allerede aktiveret det link, vi har sendt til dig på mail (med Captivate som afsender), så dukker denne episode helt automatisk op i din podcast-app. Du kan også lytte til podcasten i afspilleren i toppen på denne side.

God lyttelyst — og god weekend,

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.