Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Techliv podcast: Episode 3

Tredje udgave af Techlivs podcast er klar. Vi samler op på de seneste 14 dages vigtigste begivenheder.

Techliv podcast: Episode 3

Vi er nået til tredje episode af Techlivs podcast, hvor vi har samlet de vigtigste begivenheder fra de seneste 14 dage.

Der skal siges bye, bye til Jeff Bezos som direktør for Amazon, og vi taler om, hvorvidt det får nogen betydning for det firma, Bezos har stået i spidsen for, siden han startede det i 1994.

Vi kigger også på den spritnye officielle danske techstrategi, som vil “sikre at teknologien bruges til at understøtte demokratiet, ikke underminere det”.

Desuden skal vi snakke om politiets brug af algoritmer, og om hvorvidt betaling med håndfladen er bekvemt eller problematisk.

Lige netop her lukker betalingsmuren i, så hvis du vil have adgang til resten af podcasten (som du kan læse hvad indeholder nedenfor), så kræver det, at du bliver betalende medlem.

Vi giver stadigvæk 30 dage gratis, så du helt frit og kvit kan prøve, om det er noget for dig.

Abonnér på Techliv

Denne gang handler det store tema om, hvordan Elon Musks tweets får markedsværdien på både firmaer og bitcoin til at skyde i vejret — og i det hele taget om hvorfor bitcoin når nye højder netop nu.

Vi slutter med at diskutere tidens mest hypede sociale medie Clubhouse og giver hver vores karakter til den nye lyd-kommunikations-app, som vi begge har prøvet.

Vi håber, du har lyst til at lytte med.

Du kan abonnere på den korte udgave af Techliv-podcasten i din foretrukne podcast-app, eller du kan lytte til episoden i toppen af denne side.

Men vi håber naturligvis, du har lyst til at blive betalende medlem, der jo ikke blot giver adgang til den fulde podcast men også til samtlige af Techlivs nyhedsbreve.

God lyttelyst — og god weekend,

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.