Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 5: Intelligent som et menneske eller en computer?

Ugens tema handler om det, der populært kaldes kunstig intelligens, men som vi argumenterer for burde hedde computerintelligens.

Episode 5: Intelligent som et menneske eller en computer?

Femte episode af Techliv podcast er klar i din podcast-afspiller lige nu.

Ugens tema handler om det, der populært kaldes kunstig intelligens, men som vi argumenterer for burde hedde computerintelligens.

Vi har samlet en række historier om førerløse biler, Corona-hoste-test, præventions-apps og deepfakes, der alle har det til fælles, at de er baseret på computerens evne til at “tænke” selv.

Der ER virkelig store muligheder i teknologien, men samtidig er der stadig voldsomme udfordringer ved at forlade sig på at lade computeren bestemme.

Vi skal også have en opfølger på vores test af chat-appen Quill og i Bonusposen er det Anders tur til at blive sat på en prøve.

I de kort nyheder taler vi blandt andet om to nye privatlivsorienterede søgemaskiner, som begge vil tage konkurrencen op med Google om at levere den bedste søgeoplevelse.

Selvsamme Google siger, at de vil holde op med at tracke folk på nettet. Men kan det nu være helt sandt?

Twitter barsler med en række nye produkter. Blandt andet vil de gøre det muligt at sælge betalt indhold til sine følgere. Men er det en god ide?

Du får også fire tips fra Stanford University til, hvordan du kan slippe af med den træthed, som videomøder er skyld i — den såkaldte Zoom-fatigue.

I forlængelse af det gigantiske hack mod Microsofts Exchange Email-servere tager vi en snak om, hvorvidt datalæk og it-sikkerhedsbrud overhovedet er relevant for andre end it-afdelingen og CEO’en. For det føles efterhånden lidt som at læse op af politirapporten.

Anders slutter med et tip til folk, der har al for travlt, men som alligevel gerne vil kunne snakke med om de seneste dokumentarfilm, bøger etc.


Nyt ikon til podcasten for betalende medlemmer

For at gøre det nemmere at se forskel på den korte gratisudgave og den lange udgave, som er eksklusiv for jer betalende medlemmer, har vi ændret podcast-ikonet for medlems-udgaven, så det nu ser således ud:

Det skulle gerne gøre det lidt lettere at adskille de to udgaver, hvis man abonnerer på dem begge i sin podcast-app.

Det kan dog godt være, din podcast-app har brug for lidt tid til at opdatere det nye ikon, så du stadig ser det gamle hvide — hav tålmodighed 😎.

God lyttelyst og god weekend,

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.