Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 8: Apple TV Shop +

Vi er gået i regulært gadget-mode, og taler om de nye computere, dimser og services Apple præsenterede ved ugens event, som vi har døbt Apple TV Shop +.

Episode 8: Apple TV Shop +

Ottende episode af Techliv podcast er klar i din podcast-afspiller lige nu.

Denne gang er vi gået i regulært gadget-mode og taler om de nye computere, dimser og services, Apple præsenterede ved ugens event, som vi har døbt Apple TV Shop +.

For når gadgetpræsentationer ikke længere er live foran et publikum (grundet Corona), så er det jo rent ud sagt blevet en form for moderne TV-shop.


Inden vi når dertil, skal vi forbi en række kortere nyheder:

Der er nyt i sagen om det store Facebook-læk, hvor 500 millioner brugere fik scrapet deres data — uden Facebook vil tage ansvaret for det.

Facebook vil hellere tale om deres nye store satsning på social lyd, audiosamtaler og podcast. Vi kigger på, hvad der er op og ned.

EU er klar med et lovforslag for regulering af kunstig intelligens, hvor forskellige typer AI vurderes på en risikoskala. Vi giver vores umiddelbare vurdering af, om det er en god idé.

Microsoft har købt firmaet Nuance, som netop specialiserer sig i AI, særligt inden for talegenkendelse. Prisen Microsoft måtte betale — 19,7 milliarder dollars — er sjovt nok næsten identisk med, hvad kryptovalutaen Dogecoin tabte i værdi fra mandag til torsdag i denne uge.

Microsoft spiller også en rolle i historien om FBI, der har hacket hundredvis af computere og servere. Og så skal vi en tur til Frankrig, hvor man nu kan få en form for statsstøtte til medvind på cykelstierne.

I Bonusposen er Nicolai endnu engang kommet i den varme stol. Denne gang skal han forklare en af tidens komplicerede teknologier på omtrent 60 sekunder.


Husk at se efter premium-symbolet i din podcastafspiller for at lytte til den lange udgave af podcasten, der er eksklusiv for betalende medlemmer.

God lyttelyst og god weekend,

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.