Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Techliv podcast episode 6: Hvordan skal vi styre fremtidens computer?

I denne episode kigger vi på, hvordan vi skal styre fremtidens computer, når mus, tastatur og touchskærm ikke længere rækker.

Techliv podcast episode 6: Hvordan skal vi styre fremtidens computer?

Sjette episode af Techliv podcast er klar i din podcast-afspiller lige nu.

Denne gang taler vi blandt andet om Coronapas, smart-displays der kan tracke din søvn og Wikipedias nye forretningsmodel.

Vi kigger også på, om YouTube er på vej til at blive TV-shop version 2.0.

Og så skal vi tale om dark patterns — et udtryk der dækker over firmaers bevidste forsøg på at snyde os til at sige ja tak til cookies, marketing-mails og produkter, som vi i virkeligheden ikke er interesseret i.


Her klapper betalingsmuren i, men hvis du vil have næsten 30 minutters ekstra Techliv-podcast, så smut over på techliv.dk/medlem, hvor du kan få adgang — helt gratis endda. Vi giver stadigvæk 30 dages prøvetid uden beregning, så du har mulighed for at prøve, om det er noget for dig.

I så fald vil du modtage et unikt link på email, så du kan lytte til følgende:

Du får en forklaring af tidens varmeste tech-emne NFT.

Vores tema handler om, hvordan vi skal styre fremtidens computer — det der både går under navnet AR, MR og VR. De seneste uger har flere firmaer nemlig givet nye bud på, hvordan man kan styre digitale briller, når mus, tastatur og touchskærm ikke længere rækker.

Ugens tip er et regulært insider-tip. Vi fortæller om den platform, som vi bruger til at publicere indhold og sende det nyhedsbrev ud, du sidder og læser netop nu — og som du også let kan bruge, hvis du har brug for en hjemmeside eller et medlemsunivers.

God lyttelyst og god weekend,
Anders og Nicolai


Abonnér på Techliv
You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.