Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 2: Techgiganter i mediecirkus

Anden episode af Techliv podcast er klar. Vi samler op på de seneste to ugers begivenheder fra techverdenen.

Episode 2: Techgiganter i mediecirkus

Vi slutter denne uge med anden episode af Techliv podcast, hvor vi samler op på de seneste 14 dages begivenheder.

Vi tager en snak om, hvorvidt det er fornuftigt eller kujonagtigt, at Mark Zuckerberg har sendt beslutningen om en mulig permanent lukning af Donald Trumps konto videre til Facebooks nye Tilsynsråd.

Så kigger vi nærmere på den teknologi, som Google vil bruge til at eliminere tredjepart-cookies i Chrome-browseren. Og vi diskuterer, om de gør det af privatlivsgrunde, eller om Google i virkeligheden er ved at sikre deres annonceforretning mange år frem.

I den mere bevægelige ende skal vi blandt andet sige farvel til det ambitiøse projekt Loon, der skulle levere internet til fjerne egne via luftballoner. Og vi snakker om den akutte mangel på computerchips i bilproduktionen, som nu er så kritisk, at den er nået op på regeringsniveau i Tyskland.

Det store tema handler om mediernes og politikernes kamp for at få Google og Facebook til at betale for at linke til nyheder. Vi gennemgår den seneste uges tid mange bevægelser og diskuterer, om det nu i virkeligheden er fornuftigt, at tvinge de store internetfirmaer til at betale for at linke indholdet sammen.

I den mere kulørte ende skal vi have svar på, om Anders klarede den hjemme-fitness udfordring, han fik i den seneste episode. Og så er det blevet Nicolais tur til at trække en brik i Bonusposen, hvor han fisker en ret speciel brik op.

Anders slutter med et godt tip til folk, der har brug for at få ryddet op i de gamle digitale fotos, som aldrig er kommet med over i det nye foto-arkiv.

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.