Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 4: 🇦🇺 Prisen for det digitale liv 🇩🇰

Det digitale liv kommer altid med en pris. Vi kigger denne gang på Australien vs Facebook og Google. Clubhouse, bitcoin, Spotify i HiFi og privatliv i email-apps. Og så snupper vi et selvmålings-selvmål af rang.

Episode 4: 🇦🇺 Prisen for det digitale liv 🇩🇰

Så blev det fredag, og vi er klar med fjerde episode af Techliv podcast.

Det er lidt af en bonusepisode, vi har rodet os ud i. Fuldfede 55 minutter varer luksusudgaven til jer betalende medlemmer.

Det store tema handler naturligvis om den seneste tids altoverskyggende historie: Australiens kamp for at få Facebook og Google til at betale for at linke til nyheder — og hvad det kommer til at betyde for de danske medier, der ønsker at gå samme vej.

Men inden vi når dertil, følger vi op på Clubhouse og bitcoin-maniaen og snupper en håndfuld korte nyheder om blandt andet Spotify i HiFi og privatliv i email-apps.

Vi tager også en snak om et nyt interessant forsøg med wearables, og Nicolai afslører, at han i denne uge har scoret et selvmålings-selvmål af rang.

Bonusposen byder på et helt nyt (og nervepirrende) element, hvor Anders tester Nicolais paratviden om et af tidens varmeste tech-emner.

Vi slutter med et tip til, hvordan du finder den billigste ladeløsning til din (kommende) elbil. Du kan nemlig køre rigtig billigt, hvis du kender dit kørselsbehov, og der kan være mange tusinde kroner at spare, hvis du vælger den rette løsning.

For en god ordens skyld, får du her linket til den ladepris-udregnings-hjemmeside, vi taler om i podcasten. Vi kommer nemlig til at sige, at hjemmesiden er en .dk-adresse, men det er altså .eu.

Vi beklager på forhånd, men giver dig altså det korrekte link her: https://baltzer.eu/ladepriser/

Rigtig god weekend — og god lyttelyst.

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.