Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Techliv podcast: Episode 4 — 🇦🇺 Prisen for det digitale liv 🇩🇰

Techliv podcast: Episode 4 — 🇦🇺 Prisen for det digitale liv 🇩🇰

Så blev det fredag, og vi er klar med fjerde episode af Techliv podcast.

Vi følger denne gang op på Clubhouse- og bitcoin-maniaen, efterfulgt af en håndfuld korte nyheder om blandt andet Spotify i HiFi, privatliv i email-apps og et forslag om at forbyde personaliserede reklamer.

Vi tager også en snak om et nyt interessant forsøg med wearables, og Nicolai afslører, at han i denne uge har scoret et selvmålings-selvmål af rang.

Lige her klapper betalingsmuren i, hvis du lytter gratis.

Men du kan let få adgang til den fulde episode, der er forbeholdt betalende medlemmer, og som denne gang har sneget sig op på fuldfede 55 minutter.

Så får du også det store tema, der naturligvis handler om den seneste tids altoverskyggende historie: Australiens kamp for at få Facebook og Google til at betale for at linke til nyheder — og hvad det kommer til at betyde for de danske medier, der ønsker at gå samme vej.

Bonusposen byder på et helt nyt (og nervepirrende) element, hvor Anders tester Nicolais paratviden om et af tidens varmeste tech-emner.

Vi slutter med et tip til, hvordan du finder den billigste ladeløsning til din (kommende) elbil. Du kan nemlig køre rigtig billigt, hvis du kender dit kørselsbehov, og der kan være mange tusinde kroner at spare, hvis du vælger den rette løsning.

Du får adgang til den fulde version af podcasten og alle Techlivs nyhedsbreve ved at tilmelde dig via knappen nedenfor. Du kan stadigvæk prøve en måned helt gratis — der er ingen binding, og du kan let melde dig fra igen, hvis vi ikke giver nok valuta for pengene.

Abonnér på Techliv

Hvis du vil "nøjes" med den korte og gratis udgave af podcasten, søger du blot på Techliv i din podcast-app eller finder linket her. Alternativt kan du lytte via afspilleren øverst i denne artikel.

Rigtig god weekend — og god lyttelyst.

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.