Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Episode 9: Coronabaroner

Vi kigger denne gang på Vestager vs Apple, Basecamps vilde nedsmeltning, og de store techfirmaers vanvittige kvartalsregnskaber, som har fået os til at give dem prædikatet Coronabaroner.

Episode 9: Coronabaroner

Niende episode af Techliv podcast er klar i din podcast-afspiller lige nu.

Denne gang har vi to store sager på programmet:

Den ene er nedsmeltningen hos det delvist danskejede firma Basecamp, hvor en tredjedel af medarbejderne har sagt op i kølvandet på nye regler, der sætter strikse grænser for, hvad medarbejderne må diskutere på arbejdspladsen.

Den anden er EU og Margrethe Vestagers opgør med den såkaldte “Apple Skat” og retssagen mellem Epic og Apple, som startede i denne uge. Begge drejer sig om de 30 procent Apple tager af alle salg i App Store, og andre markante begrænsninger, firmaer og app-udviklere er nødt til at acceptere, for at kunne få deres app ud på iPhones.

I de korte nyheder kigger vi blandt andet på de store techfirmaers vanvittige kvartalsregnskaber, som har fået os til at give dem prædikatet Coronabaroner.

Vi kommer også forbi Facebooks Tilsynsråds afgørelse i Trump-sagen, Twitters køb af en service, som vil forsøge at få folk til at betale for at slippe for reklamer på nettet, og Spotifys indtog på betalings-podcast markedet.

I Bonusposen er det blevet Anders tur til at trække, og han fisker en helt ny brik op, som vi ikke har haft tidligere.

Vi slutter episoden med ugens test ( i stedet for ugens tip), hvor vi snakker om Googles Smart Display — Nest Hub 2. Hvorfor giver det rigtig god mening at have en skærm med indbygget radar bygget sammen med en smart højttaler? Og hvorfor er det tricky med Google-mikrofoner i soveværelset?

Husk at se efter premium-symbolet i din podcastafspiller for at lytte til den lange udgave af podcasten, der er eksklusiv for betalende medlemmer.

God lyttelyst og god weekend,

Anders og Nicolai

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.