Fremtiden ifølge Zuckerberg: 10 pointer fra årets bedst eksekverede tech-event

Vi gennemgår i dag Mark Zuckerbergs keynote på Facebook Connect, hvor han fremviste sin vision for metaverset og udviklingen de næste 10-20 år.

Fremtiden ifølge Zuckerberg: 10 pointer fra årets bedst eksekverede tech-event

Hvis man er fast Techliv-læser, så er man klar over, at vi er — lad os kalde det — temmelig kritiske over for Facebook.

Men i går afholdt firmaet den bedst eksekverede virtuelle techpræsentation, siden Corona satte live-events på pause.

Mark Zuckerberg havde hovedrollen i det 90 minutter lange show, hvor han var levende, menneskelig, afslappet og reflekteret. Nogen ville måske ligefrem gå så langt som til at sige, at han fremstod sympatisk og oprigtig.

En del af præsentationen talte han direkte til kameraet, mens han bevægede sig rundt i virtuelle rum. I andre dele havde han samtaler med sine kolleger, hvilket gjorde det mere tilbagelænet, sammenlignet med andre af den seneste tids preoptagede tech-events.

Omdrejningspunktet var Zuckerbergs vision for metaverset: fremtidens tredimensionelle internet, som (hvis det bliver til virkelighed) skal udmærke sig ved, at du ikke som i dag blot kigger på en skærm, men at du er inde i selve oplevelsen.

Det er altså den næste udgave af sociale platforme, som er en sammenblanding af den fysiske og virtuelle verden, og som skal blive til virkelighed i takt med at teknologien bag AR, VR og Mixed Realities bliver god nok.

You've successfully subscribed to Techliv
Perfekt! Hvis du vil have adgang til alt indhold på Techliv, skal du vælge et abonnement.
Velkommen tilbage! Du er nu logget ind på din konto.
Velkommen! Din konto er nu fuldt aktiveret, og du har adgang til alt indhold.